Logo

Rabarber- og abrikostærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

tærter

180 g hvedemel
120 g smør/ margarine
1 knsp salt
1 spsk sukker
3 spsk koldt vand

1 pk tørrede abrikoser
6 rabarber
1 ½ dl sukker

2 æggehvider
6 spsk flormelis

1) Smuldr hvedemel og smør, tilsæt salt og sukker.
2) Rør til sidst vand i til det blir en piedej.
3) Tryk dejen ud i en tærteform (26 cm) og sæt den koldt i ½ time.
4) Bages midt i ovnen i 10 min. ved 200°.
5) Abrikoserne lægges i blød natten over.
6) Rens rabarberne og skær dem i stykker.
7) Læg rabarber og abrikos i pien og drys sukker over.
8) Bages videre ved 180° i ca. 20 min.
9) Pisk æggehviderne stive og pisk sigtet melis i.
10) Sprøjt marengsen på og sæt den tilbage i ovnen.
11) Bages videre ved 200ø i ca. 5 min. Til marengsen er gylden. Server kagen nybagt med flødeskum eller is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her