Logo

Rabarber- og abrikostærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
tærter

180 g hvedemel
120 g smør/ margarine
1 knsp salt
1 spsk sukker
3 spsk koldt vand

1 pk tørrede abrikoser
6 rabarber
1 1/2 dl sukker

2 æggehvider
6 spsk flormelis

1) Smuldr hvedemel og smør, tilsæt salt og sukker.
2) Rør til sidst vand i til det blir en piedej.
3) Tryk dejen ud i en tærteform (26 cm) og sæt den koldt i 1/2 time.
4) Bages midt i ovnen i 10 min. ved 200°.
5) Abrikoserne lægges i blød natten over.
6) Rens rabarberne og skær dem i stykker.
7) Læg rabarber og abrikos i pien og drys sukker over.
8) Bages videre ved 180° i ca. 20 min.
9) Pisk æggehviderne stive og pisk sigtet melis i.
10) Sprøjt marengsen på og sæt den tilbage i ovnen.
11) Bages videre ved 200ø i ca. 5 min. Til marengsen er gylden. Server kagen nybagt med flødeskum eller is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fynsk honningkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigteflutes3-4 stk. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1 time. Bagetid: 15-20 min. Fryseegnet
• GulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os