Logo

Rabarber med smulredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rabarberstængler 
75 g sukker 
1 spsk kartoffelmel 
2 tsk vaniljesukker 
  
Smuldredej:  
250 g hvedemel 
75 g smør 
75 g sukker
 
Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker.
Hældes i et smurt ovnfast fad.
Dejen smuldres sammen af hvedemel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.
Bages midt i ovnen ved 200°C i 20 minutter.
Serveres med vaniljeis eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her