Logo

Rabarber med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

400 g rabarberstængler  
75 g sukker  
1 spsk kartoffelmel  
2 tsk vaniljesukker  
  
Smuldredej:  
250 g hvedemel  
75 g smør  
75 g sukker
*

 
Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker.
Hældes i et smurt ovnfast fad.
Dejen smuldres sammen af hvedemel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.
Bages midt i ovnen ved 200 °C i 20 minutter.
Serveres med vaniljeis eller flødeskum. 




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber-tiramisuOverrask dine gæster med en anderledes tiramisu uden kaffe, men med masser af skønne...
• Frisk rabarbersaftLav din egen rabarbersaft. Den smager skønt blandet med iskoldt vand eller hvidvin. ca. 2...
• Rødgrød med flødeHer serverer vi sommerens bedste dessert og en ærkedansk national ret. Rødgrød er sol og...
• Stikkelsbær sneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
57123-06-2010 17:55:47 Elin
Ja kære Mogens, det kan jeg godt selv regne ud, men ellers manne manne tak
57223-06-2010 12:16:44 Mogens Hansen
Hej Elin
Prøv dig frem så finder du af det.
57310-05-2010 09:35:05 Elin Mogensen
er denne raberkage fryse egnet

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os