Logo

Rabarber- og stikkelsbærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg rabarberstykker eller stikkelsbær
120 g sukker
1 spsk kartoffelmel
 
Dej
60 g hvedemel
125 g kokosmel
85 g sukker
125 g margarine
1 æg
 
Rabarberstykkerne/stikkelsbærrene lægges i et ovnfast fad (20x30 cm).
Sukker og kartoffelmel blandes og drysses over rabarberne/stikkelsbærrene.
Alle ingredienserne til dejen fyldes i røreskålen og røres med håndmixer i 2-3 min.
Dejen fordeles over rabarberne/stikkelsbærrene.
Fadet sættes på ovnrist eller bageplade i kold ovn på en af de nederste ribber.
Bages ca. 50 min. ved 200°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daddelkage med figner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PariserstængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med remonceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os