Logo

Rabarberhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Butterdej:  
125 g hvedemel  
125 g smør  
¾ dl kærnemælk  
I stedet for hjemmelavet butterdej kan der bruges færdigkøbt butterdej.
  
Fyld:  
250 g rabarber, fintskivede  
1 dl sukker  
1 spsk kartoffelmel  
100 g marcipan  
  
Pensling:  
Æg  
Tesukker  
Hakkede nødder eller mandler
 
Butterdej:
Findel fedtstoffet i melet og tilsæt kærnemælk, ælt dejen sammen.
Lad den hvile mindst en halv time, før den rulles ud.
Skær dejen i 8 trekanter.
Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel.
Fordel lidt på hver trekant sammen med marcipan.
Rul sammen fra den brede ende.
Pensl med æg og drys med tesukker og mandler eller nødder.
Bag midt i ovnen ved 225°C i 10-12 minutter.
Er fryseegnet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?