Logo

Rabarberkage med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
rabarber 400-500 g
Dej:
175 g smør
150 g sukker
3-4 stk æggeblommer
250 g hvedemel
2 1/2 tsk bagepulver
ca. 6 spsk mælk

Marengstop:
3-4 stk æggehvider
200 g sukker
75-100 g smuttede mandler

Til dejen røres smør, sukker og æggeblommer cremet.
Bland hvedemel med bagepulver, og rør det i sammen med mælk.
Fyld dejen i en smurt form, drysset med rasp eller beklædt med bagepapir.
Pisk æggehviderne halvstive, tilsæt sukker lidt efter lidt, og pisk massen helt stiv.
Skær rabarber i 2 cm lange stykker, vend dem og snittede mandler i marengsmassen, og fordel den over dejen.
Bag kagen i en 200ºC varm ovn i ca. 40 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helligtrekongers cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Surbrød, gammeldagsHer er opskriften på et rigtigt surbrød lavet på blandt andet sigtemel og drysset med...
• IngefærsmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gyldne trådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os