Logo

Rabarberkage med marengstop

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

Dej:
175 g margarine
150 g sukker
2 spsk vanilje
1 knsp salt
3 æggeblommer
250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
5 - 6 spsk sødmælk

Rabarber marengs:
3 æggehvider
200 g sukker
100 g grofthakkede valnøddekerner
500 g rabarber/ blåbær

Endvidere:
1 lille bradepande (24 x 30)
Margarine til formen + 1 - 2 spsk rasp

1) Rør margarine cremet med sukker, vanilje, salt og æggeblommer.
2) Bland hvedemel med bagepulver og rør lidt efter lidt i smørcremen sammen med mælken.
3) Smør formen og drys med rasp. Hæld dejen i formen og glat med en dejskraber.
4) Tænd ovnen på 200°.
5) Pisk æggehviderne næsten stiv og hæld sukkeret i og pisk det hele stift igen.
6) Skær rabarberne i 1 - 2 cm stykker, og ved dem i sammen med nødderne.
7) Smør det ovenpå dejen og bag kagen i 40 - 45 min.

Opbevar evt. kagerest køligt og utildækket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her