Logo

Rabarberkage med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

rabarber
sukker
evt. vanilje

Dej:
⅓ hvedemel
⅓ margarine
⅓ sukker

Rabarberne renses og skæres i passende stykker a´ ca. 5 cm. Herefter drysses de med sukker og trækker ca. ½ - 1 time.
Et ovenfast fad smøres godt og rabarberne fordeles i fadet, drysses evt. med lidt sukker blandet med vanilje.
Lige dele hvedemel, margarine og sukker blandes med fingrene til en smuldredej, som drysses over rabarberne som bages i ovnen ved 200° i en halv time til tre kvarter til dejen er brun og sprød.

Kagen nydes lun med stiftpisket KOLD flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her