Logo

Rabarberkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej
50 g smør
50 g sukker
1 lille æg
90 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 knsp. salt
50 g hakkede mandler

Fyld
300 g rensede rabarberstilke
1 stang vanilje
125 g sukker
2 æggehvider

Tilbehør
Piskefløde og evt. syltet ingefær

Fór fire kokotter (små individuelle bageforme, red.) med bagepapir:
Klip fire cirkler og læg dem i bunden og klip fire aflange stykker, der lægges indvendigt i kokotterne, så de forhøjes et par cm.
Rør smør og sukker luftigt og tilsæt ægget.
Bland hvedemel med bagepulver og salt og rør det i dejen sammen med de hakkede mandler. Fordel den i bunden af de fire kokotter.
Rens rabarberne og snit dem meget fint.
Flæk vaniljestangen, skrab marven ud og mos den i sukkeret.
Pisk æggehviderne helt stive og vend vaniljesukkeret i.
Tilsæt rabarberstykkerne og fyld det i kokotterne.
Sæt dem i ovnen ved 175°C i ca. 30 min.
Lad dem hvile 10 min. i kokotterne, før de forsigtig vippes ud.
Træk bagepapiret af og anret kagerne på desserttallerkner med flødeskum og evt. lidt finthakket, syltet ingefær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærpandekagerPandekager smager dejligt, og blåbær kan næsten kun gøre padekagerne bedre. Her er...
• Makroner, falskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BurgerbollerBag selv de gode boller til din burger
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!