Logo

Rabarberroulade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rouladen her er med rabarber, men fyldet kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at blande hakket chokolade og friske, moste jordbær i flødeskummet.

Rouladen her er med rabarber, men fyldet kan varieres i det uendelige. Prøv f.eks. at blande hakket chokolade og friske, moste jordbær i flødeskummet.

 

Til 1 roulade

Bund:

4 æg

125 + 100 g sukker

Kornene af en vaniljestang

120 g hvedemel

2 tsk bagepulver

Fyld:

400 g rabarberkompot (se dette)

4 dl piskefløde

Evt flormelis til tilsmagning

 

Bund

A. Del æggene i blommer og hvider i hver sin skål.

Sørg for, at skålen til hviderne ikke er for varm, da de så kan være svære at få til at stivne

 

B. Pisk blommer, vaniljekorn og de 125 g sukker hvidt og skummende og sigt hvedemel og bagepulver i.

Rør dejen godt sammen

 

C. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen

 

D. Smør dejen ud på en bageplade i et rektangel og sæt den straks i ovnen ved 175°C i ti minutter

 

E. Vend den færdigbagte bund over på et fugtigt viskestykke drysset med resten af sukkeret, smør fyldet på (se nedenfor) og rul rouladen sammen inden bunden bliver kold

 

Fyld: Pisk flødeskummet, rør rabarberkompot ud heri og smag eventuelt til med flormelis

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?