Logo

Rabarbertærte 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g hvedemel
75 g havreklid
100 g smør
2 spsk flormelis
2 spsk vand
1 æg
600 g rabarberstilke
1 dl vand
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æggehvider
1 dl sukker

Hak hvedemel, havreklid og smør til en grynet masse.
Bland med flormelis.
Pisk æg og vand ensartet, og kom det i ælt sammen.
Læg dejen koldt i mindst 1 time.
Tryk eller rul den ud i en form 24 - 25 cm.
Skær de rensede rabarbere i små stykker.
Lav lage af vand og sukker. Kog den ind til det halve.
Kom rabarberne i. Tag af varmen og lad stå ca. 15 min. Til de er møre.
Tag dem op, kog lagen ind og hæld over rabarberne.
Prik bunden med en gaffel.
Bages ved 200° i 15 min. På risten i ovnen.
Hæld rabarberne i.
Pisk æggehviderne stive med sukkeret.
Bred marengsen over, og sæt tærten i ovnen igen. Marengsen skal være gylden. Ca. 15 min.
Serveres lun.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her