Logo

Rabarbertærte Grand Prima

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server iskold flødeskum, cremefraiche eller sojafløde tilsmagt med vanilje og lidt sukker til dette dejlige rabarberbagværk.

Mørdej:
100 g kokosolie
1 tsk salt
2 spsk sukker
200 g hvedemel
Lidt koldt vand

Rabarberfyld:
6 store stængler rabarber i skiver
2 dl sukker
korn fra 1 vaniljestang
2 spsk maizena udrørt i koldt vand
Ekstra fyld:
15 makroner
100 g reven marcipan

—

Dej: Massér olie, salt, sukker og hvedemel sammen og saml dejen med kold vand.

Fordel dejen i en tærteform - med fordel kan du stille den på frost til nedkøling i ca ½ time inden bagning.

Bag bunden ved 225°C i ca 15 min til den kun lige netop er gennembagt.

Rabarber: Kog rabarberne møre.

Først med låg til de er møre, ca. 10 min, der efter uden låg så væden reduceres.

Tilsæt så sukker, vanilje og maizena og kog igennem nogle minutter.

Smag til at den er sød nok.

Klargørelse: Efter bunden er bagt rives marcipanen ud over bunden.

Makroner smuldres ud over og rabarberfyldet fordeles.

Bag tærten igen i 15-20 min ved 200°C.

Server iskold flødeskum, cremefraiche eller sojafløde tilsmagt med vanilje og lidt sukker.


.......................................

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
31627-05-2012 08:53:10 Lotte Vold
Den smager simpelthen så meget af sommer ;-)

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her