Logo

Rabarbertærte med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Dej:
250 g kokosmel
250 g sukker
50 g hvedemel
1 knsp. bagepulver
200 g smør/margarine
1 æg

Fyld:
500 g rabarber
100 g sukker
50 g vaniljesukker

Pynt:
50-100 g nødder
Cremefraiche
*


Skyl rabarberne og skær dem i fine stykker.
Læg dem i et smurt tærtefad.
Drys sukker og vaniljesukker over.
Bland kokosmel, sukker, hvedemel og bagepulver i en skål og smuldr fedtstoffet i.
Tilsæt ægget og ælt dejen sammen.
Rul forsigtigt dejen ud og læg den over rabarberne som et låg.
Hak nødderne og drys dem over.
Bag tærten ca. 30 minutter ved 180° .
Server tærten lun med kold cremefraice evt. rørt med lidt vaniljesukker.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her