Logo

Remonce 5 - indlæg med sveskefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Svesker udblødes i vand, stenene udtages.
Sveskerne hakkes en gang gennem kødhakkemaskinen, hvorefter de blandes med lidt sukker og evt. syltede hindbær.
1-2 piskede æggehvider kan tilsættes.
Bruges som indlæg til kringler eller horn.
Portionen passer til dej af 500 g hvedemel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolade muffins 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørke lyspunkterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronlagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!