Logo

Restekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g smør
200 g sukker
3 æg
reven skal af 1 appelsin
3 spsk appelsinsaft
200 g hvedemel
1 tsk bagpulver

Fyld:
50 g hakket chokolde
50 g hakket mandler
50 g hakket cocktailbær
50 g hakket sukat
50 g hakket pomeranskal
100 g hakkede figner
50 g rosiner
2 spsk hvedemel

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt reven appelsinskal.
Rør appelsinsaft i sammen med hvedemel og bagepulver.
Bland det hakkede fyld med hvedemel og rør det i dejen.
Kom dejen i en velsmurt sandkageform (1 1/2 liter) og bag kagen 1-11/4 time ved 175°C.
Tips: Er fryseegnet
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PurløgsbrødSamme opskrift som ved Oreganobrød, men her med frisk eller frysetørret purløg....
• Focaccia med durumhvedeFocaccia kan laves på mange måder og med forskelligt fyld. I denne nemme opskrift laves...
• Rugbrødslagkage med sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RababerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os