Logo

Ribspie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
3 ½ dl hvedeme
125 g smør
4 spsk sukker
1 æg
Fyld:
1 l ribs
3 æggehvider
1 ½ dl sukker

Kom hvedemel, fedtstof, sukker og æg i en køkkenmaskine.
Kør det hele til en smidig og godt blandet dej og lad den stå koldt i mindst 30 min.
Tryk dejen ud i en form med lige kanter, gerne en springform, ca 22 cm i diameter.
Prik bunden med en gaffel og bag den halvfærdig ved 200°C på nederste rille i ca 15 min, uden at dejen får ret meget farve.
Tag bunden ud og lad den køle.
Skyl og nip ribsene.
Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i med en gummiskraber.
Læg halvdelen af ribsene på piebunden, bland resten i marengsdejen og læg den i formen.
Bag pien ved 150°C i ca 30 min, så både marengsdej og piedej får lidt farve. Lad den køle før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.666 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her