Logo

Ricottatærte - Torta di ricotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørdej:
250 g hvedemel
200 g smør
35 g sukker
2 æggeblommer

Fyld:
2 æg
11/4 dl sukker
1 reven skal af citron
1 spsk citronsaft
1 knsp. salt
11/4 dl cremefraiche 38%
500 g ricotta (kvark)
4 spsk hvedemel

Hak hvedemel og smør sammen med en kniv og findel det med fingerne.
Tilsæt sukker og saml dejen med æggeblommer.
Læg den koldt i køleskabet 1 times tid.
Rul dejen ud og beklæd en springform med den, dejen skal gå op ad siderne.
Tryk alufolie tæt ind mod siderne for at holde dem på plads.
Bag tærtebunden i ovnen ved 200° til den er lysebrun.
Fjern alufolien.
Til fyldet blendes æg, sukker, citronskal og -saft, cremefraiche, ricotta og hvedemel sammen.
Fyld det i tærteformen og bag den i ovnen ved 175° i ca. 1 time.
Lad den hvile i den åbne ovn i yderligere 1 time.
Server tærten lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.679 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her