Logo

Riskage med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

4 dl risengrød

2 æg

50 g sukker

2 tsk reven citronskal

1 dl udblødte kogte abrikoser

 

Grøden røres med æg, sukker og citron­skal og kommes i et smurt gratinfad, hvor der er lagt abrikoser i bunden.

Grødblan­dingen fordeles over abrikoserne, og des­serten bager færdig i ovn ved 200°C i ca. 25 minutter.

Serveres lunken med drys af flormelis og evt. koldt flødeskum eller saftsauce til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smuldrekage med rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HasselbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os