Logo

Riskage med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 dl risengrød

2 æg

50 g sukker

2 tsk reven citronskal

1 dl udblødte kogte abrikoser

 

Grøden røres med æg, sukker og citron­skal og kommes i et smurt gratinfad, hvor der er lagt abrikoser i bunden.

Grødblan­dingen fordeles over abrikoserne, og des­serten bager færdig i ovn ved 200°C i ca. 25 minutter.

Serveres lunken med drys af flormelis og evt. koldt flødeskum eller saftsauce til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her