Logo

Rispandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
60 g rismel (1 dl med top)
1 dl kokosmælk
1/2 tsk sukker
1/4 tsk salt
1/4 tsk gurkemeje
ca. 1 dl vand
 
Bland rismel med kokosmælk, sukker, salt og gurkemeje og tilsæt vand til dejen har konsistens som tynd pandekagedej.
Steg pandekagerne på en varm pande 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldthævede speltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsintærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lauras pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelbagte blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os