Logo

Rismelstrekanter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g rismel
85 g smør eller margarine
1 æg
85 g sukker
½ tsk Vanila

Mørdej:
Koldt smør hakkes i rismelet.
Æg, sukker og Vanila røres til æggesnaps, hvormed dejen samles.
Dejen rulles til en pølse, der lægges på en smurt, melet bageplade og rulles ud til en flade, der er 20x25 cm.
Pladen stilles i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 10 min. ved 200ºC.
Den varme kage deles med en skarp kniv i 5 cm brede strimler, der igen deles i trekanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her