Logo

Rismelssandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
250 g smør eller margarine
200 g sukker
25 g hakkede mandler eller 1 tsk mandelessens
4 æg
250 g rismel
½ tsk bagepulver

Smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i.
Hakkede mandler og hele æg tilsættes, ét ad gangen.
Rismel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst.
Dejen fyldes i en smurt 1 ½ l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175ºC
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her