Logo

Rismelspleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør eller margarine
100 g sukker
revet skal af 1/2 citron
1 æg
150 g rismel
1/4 tsk bagepulver

Smørret røres blødt. Sukker og citronskal drysses i.
Ægget piskes sammen og dryppes i.
Rismel og bagepulver tilsættes.
Dejen sættes med teskeer i toppe på smurte plader.
Der skal være god afstand mellem toppene, da de flyder ud.
Pladerne sættes i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 10 min. ved 200ºC
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grundopskrift på tørkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Solsikkeboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsnitter 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsvafler - diabetikerSødt til dessert - Friske og sprøde lige fra vaffeljernet – duftende fuldkornsvafler med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os