Logo

Rismelspleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør eller margarine
100 g sukker
revet skal af ½ citron
1 æg
150 g rismel
¼ tsk bagepulver

Smørret røres blødt. Sukker og citronskal drysses i.
Ægget piskes sammen og dryppes i.
Rismel og bagepulver tilsættes.
Dejen sættes med teskeer i toppe på smurte plader.
Der skal være god afstand mellem toppene, da de flyder ud.
Pladerne sættes i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 10 min. ved 200ºC
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommetærte med nødder i honning og kardemommecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Madpakkeboller med sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød med hytteost og grøntEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-parfaitEn herlig cremet parfait, med frisk smag af appelsin og med et strejf af likør, afslutter...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!