Logo

Rismelspleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør eller margarine
100 g sukker
revet skal af 1/2 citron
1 æg
150 g rismel
1/4 tsk bagepulver

Smørret røres blødt. Sukker og citronskal drysses i.
Ægget piskes sammen og dryppes i.
Rismel og bagepulver tilsættes.
Dejen sættes med teskeer i toppe på smurte plader.
Der skal være god afstand mellem toppene, da de flyder ud.
Pladerne sættes i forvarmet ovn.
Bagetid: ca. 10 min. ved 200ºC
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sachertorte med abrikosfyld En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grovboller med æbleStore, grove og saftige boller med friskrevet æble i dejen. Nyd dem, som de er eller med...
• SnebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rombudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os