Logo

Rismelskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g smør eller margarine
300 g sukker
4 æg
300 g hvedemel
100 g rismel
3 tsk bagepulver
2 tsk Vanille
1 ½ dl mælk

Rørt dej:
Smør eller margarine røres blødt. Sukkeret drysses i.
Æggeblommerne røres i, én ad gangen.
Hvedemel, rismel, bagepulver og Vanille sigtes sammen og røres i skiftevis med mælken.
De stiftpiskede æggehvider vendes i med let hånd.
Dejen fyldes i en smurt 2 l sandkageform, der sættes i kold ovn. Bagetid: ca. 1 time og 10 min. ved 175ºC

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her