Logo

Romkugler med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 stk

50 g rosiner
3 spsk rom
100 g kogechokolade
100 g flormelis
50 g palmin
Desuden:
50 g krymmel

Hæld rosinerne over med kogende vand. Lad dem dryppe af på en si og dup dem tørre i et viskestykke. Hak rosinerne fint og kom dem i en skål. Hæld rommen over.
Riv chokoladen fint ned i en skål. Tilsæt sukkeret. Smelt palminen og rør den i chokolademassen, en spiseskefuld ad gangen. Når chokolademassen begynder at stivne, tilsættes rosinerne.
Stil chokolademassen til afkøling i køleskabet et par timer.
Del den i 20 stykker, der formes til kugler.
Vend dem i krymmel og lad dem tørre på et køligt sted.
Opbevares i køleskabet i en dåse med låg eller eventuelt en plasticæske med alu-folie over,
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her