Logo

Romvafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g blødt smør eller margarine
3 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker
3 æg
200 g hvedemel
50 g Maizena
2 tsk bagepulver
3 spsk jamaicarom
¼ liter mælk, ca.
fedtstof til bagning
sukker til drys

ROMFLØDESKUM:
¼ liter piskefløde
3 spsk flormelis
3 spsk jamaicarom
1 æggeblomme

Dej til vafler: Rør smørret sammen med sukker, vaniljesukker og æg, indtil sukkeret ikke knaser mere. Hvedemel, Maizena og bagepulver sigtes i. Mælk og rom hældes i. Dejen skal være ret tyndtflydende.
Flødeskum: Fløden piskes og blandes med flormelis, æggeblomme og rom.
Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde, sukker strøs over, og vaflerne serveres med romflødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her