Logo

Romsnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 portion wienerbrødsdej

Fyld:
100 g smør
75 g sukker
2 tsk stødt kanel
2 dl rosiner

Pynt:
100 g flormelis
2-3 tsk rom

Rul dejen ud på melet bord i en aflang plade ca. 20x40 cm.
Rør fyldet sammen og smør det på, men ikke helt ud til kanten. Drys rosiner på, og rul den sammen.
Skæres i 1 ½ cm stykker og sættes på plade med bagepapir. Tryk sneglene lidt flade og rosinerne ind i dejen.
Hæver, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Bages på næstnederste rille ved 225ºC i 15-20 min.
Rør flormelis med rom og fordel det i snegleform på kagerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her