Logo

Romsnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
1 portion wienerbrødsdej

Fyld:
100 g smør
75 g sukker
2 tsk stødt kanel
2 dl rosiner

Pynt:
100 g flormelis
2-3 tsk rom

Rul dejen ud på melet bord i en aflang plade ca. 20x40 cm.
Rør fyldet sammen og smør det på, men ikke helt ud til kanten. Drys rosiner på, og rul den sammen.
Skæres i 1 1/2 cm stykker og sættes på plade med bagepapir. Tryk sneglene lidt flade og rosinerne ind i dejen.
Hæver, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse.
Bages på næstnederste rille ved 225ºC i 15-20 min.
Rør flormelis med rom og fordel det i snegleform på kagerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med nødder og kernerBag dit eget rugbrød til frokosten, Brødet her er ren luksus med hele nødder og masser af...
• Gammeldags rundstykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkorpebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!