Logo

Rosinboller med ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosinboller med ymer


Disse lækre boller med rosin laves med ymer i stedet for mælk. Bollerne er lette og hurtige at lave. Prøv dem til eftermiddagskaffen eller teen eller til børnefødselsdagen sammen med kakao.  


#

1 ½ dl vand
50 g margarine
25 g gær
1 dl ymer
1 æg
1 tsk salt
100 g rosiner
500 g hvedemel
*


Vand og margarine lunes, gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.

Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 min.


Dejen slås ned, deles i 16 stykker og formes til boller.
Hæver på pladen ca. 30 min.

Pensles med æg.
Bagetid: 15 - 20 min. ved 200 °C.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her