Logo

Rosinboller med ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rosinboller med ymer


Disse lækre boller med rosin laves med ymer i stedet for mælk. Bollerne er lette og hurtige at lave. Prøv dem til eftermiddagskaffen eller teen eller til børnefødselsdagen sammen med kakao.  


#

1 1/2 dl vand
50 g margarine
25 g gær
1 dl ymer
1 æg
1 tsk salt
100 g rosiner
500 g hvedemel
*


Vand og margarine lunes, gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.

Stilles til hævning til dobbelt størrelse et lunt sted ca. 30 min.


Dejen slås ned, deles i 16 stykker og formes til boller.
Hæver på pladen ca. 30 min.

Pensles med æg.
Bagetid: 15 - 20 min. ved 200 °C.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeboller med ost og porreDe her skønne skinkeboller er perfekte til madpakken, og både til formiddag og...
• Nøddebrød 2Et brød med en dejlig smag af nødder og yoghurt. 10 rundstykker eller 1 stort brød
• Brydebrød med kernerBag dette smukke brød og server det som tilbehør til suppe, varme eller kolde retter
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os