Logo

Rosinbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flormel
1 tsk salt
10 g sukker
2 1/2 dl mælk
25 g gær
50 g smør eller margarine
30 g rosiner

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Æltes derefter grundigt med de vaskede og tørrede og henstilles, indtil dejen et hævet til det dobbelte.
Formes, snittes, og stilles på en smurt plade, efterhæves, pensles og bages i ca 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodskage 8En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash dessertpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HundekiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret limonetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os