Logo

Rosinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g margarine
250 g sukker
2 æg
1 dl mælk
125 g hvedemel
125 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk krydderi til brune kager
(eller 1 tsk af både nelliker, kanel og ingefær)
125 g rosiner

Margarine og sukker røres sammen, æg og mælk tilsættes skiftevis med de to slags hvedemel, bagepulver og krydderier.
Rosiner vendes i den færdige dej, og den hældes i en smurt form.
Kagen bages ved 190°C ca. 1 time - lidt mindre, hvis formen er flad og lidt længere hvis den er høj og velfyldt.
Mærk med en strikkepind, om kagen er gennembagt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler fra Norge En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KanellagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskiver - også kaldet NonnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!