Logo

Rosinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g margarine
250 g sukker
2 æg
1 dl mælk
125 g hvedemel
125 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk krydderi til brune kager
(eller 1 tsk af både nelliker, kanel og ingefær)
125 g rosiner

Margarine og sukker røres sammen, æg og mælk tilsættes skiftevis med de to slags hvedemel, bagepulver og krydderier.
Rosiner vendes i den færdige dej, og den hældes i en smurt form.
Kagen bages ved 190°C ca. 1 time - lidt mindre, hvis formen er flad og lidt længere hvis den er høj og velfyldt.
Mærk med en strikkepind, om kagen er gennembagt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?