Logo

Rosinfletbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ dl lunkent vand
25 g gær
50 g margarine
350 g hvedemel (6 dl)
200 g mager kvark
1 æg
1 tsk salt
1 spsk sukker
100 g rosiner
æg til pensling

Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen
æltes igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 45 min.
Dejen deles i tre dele, som trilles til lange polser.
Pølserne flettes sammen fra midten og ud til begge sider.
Enderne foldes ind under brodet.
Efterhæver på pladen ca. 20 min.
Pensles med æg.
Bagetid ca 25 min. ved 200°C
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?