Logo

Rosinbrød med rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g blandede, tørrede frugter,
50 g finthakket skal af appelsin og citron og
175 g sukker overhældes med
2 ½ dl kold te og står 6-8 timer.
100 g blødt smør røres med
et helt æg og
et drys hvedemel.

125 g hvedemel sigtes ned til frugterne sammen med
1 top tsk krydderiblanding (kanel, nelliker, kardemomme, ingefær) og
1 tsk bagepulver.
Smør-æggeblandingen tilsættes og yderligere 125 g hvedemel sigtes i.
Dejen hældes i en bageform, der er smurt og foret med bagepapir.
Bages ved 160ºC i 1 ½ – 2 timer.
Rabarberne renses og skæres i små stykker. Kommes i en gryde med ca. 1 dl sukker og ½ dl vand. Koges kort og tages af ilden, inden de koger ud.
Anrettes oven på brødet
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.832 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?