Logo

Rosmarinbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g gær
2 tsk salt
7 dl vand
1 spsk rosmarin (tilpasses efter smag)
1/2 - 3/4 dl olivenolie
600 g hvedemel (fx Blue Star) så dejen er letflydende

Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt, olivenolie og hvedemel lidt efter lidt.
Dejen skal have konsistens som en lidt stiv havregrød.
Hæver en times tid.
Slås ned med en slev og hældes i en bradepande - dejens højde ca. 1,5 cm til 2 cm.
Efterhæver en halv times tid.
Dryppes med olivenolie (eller pensles forsigtigt).
Drysses med groft salt og rosmarin.
Bages ved 250ºC i ca. 20-30 minutter.
Afkøles på en bagerist.
Skæres i firkanter uden at skære helt i bund.
Kan fryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• WienertarteletterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner fra LollandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk julekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med hytteostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os