Logo

Rosmarinbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
brød

50 g gær
2 tsk salt
7 dl vand
1 spsk rosmarin (tilpasses efter smag)
1/2 til 3/4 dl olivenolie
hvedemel (fx Blue Star) så dejen er letflydende ca. 600 g

1) Opløs gæren i vandet.
2) Tilsæt salt, olivenolie og hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal have konsistens som en lidt stiv havregrød. Hæver en times tid.
3) Slås ned med en slev og hældes i en bradepande - dejens højde ca. 1,5 cm til 2 cm. Efterhæver en halv times tid.
4) Dryppes med olivenolie (eller pensles forsigtigt). Drysses med groft salt og rosmarin.
5) Bages ved 250ºC i ca. 20-30 minutter.
6) Afkøles på en bagerist. Skæres i firkanter uden at skære helt i bund. Kan fryses.

God til et glas vin.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidshævede morgenbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JulebiscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilledrømme 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddeis med appelsinsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os