Logo

Rosmarinbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
brød

50 g gær
2 tsk salt
7 dl vand
1 spsk rosmarin (tilpasses efter smag)
½ til ¾ dl olivenolie
hvedemel (fx Blue Star) så dejen er letflydende ca. 600 g

1) Opløs gæren i vandet.
2) Tilsæt salt, olivenolie og hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal have konsistens som en lidt stiv havregrød. Hæver en times tid.
3) Slås ned med en slev og hældes i en bradepande - dejens højde ca. 1,5 cm til 2 cm. Efterhæver en halv times tid.
4) Dryppes med olivenolie (eller pensles forsigtigt). Drysses med groft salt og rosmarin.
5) Bages ved 250ºC i ca. 20-30 minutter.
6) Afkøles på en bagerist. Skæres i firkanter uden at skære helt i bund. Kan fryses.

God til et glas vin.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.708 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?