brød
50 g gær 
2 tsk salt 
7 dl vand 
1 spsk rosmarin (tilpasses efter smag) 
½ til ¾ dl olivenolie 
hvedemel (fx Blue Star) så dejen er letflydende ca. 600 g 
1) Opløs gæren i vandet. 
2) Tilsæt salt, olivenolie og hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal have konsistens som en lidt stiv havregrød. Hæver en times tid. 
3) Slås ned med en slev og hældes i en bradepande - dejens højde ca. 1,5 cm til 2 cm. Efterhæver en halv times tid. 
4) Dryppes med olivenolie (eller pensles forsigtigt). Drysses med groft salt og rosmarin. 
5) Bages ved 250ºC i ca. 20-30 minutter. 
6) Afkøles på en bagerist. Skæres i firkanter uden at skære helt i bund. Kan fryses. 
God til et glas vin.