Logo

Rosmarinbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
brød

50 g gær
2 tsk salt
7 dl vand
1 spsk rosmarin (tilpasses efter smag)
1/2 til 3/4 dl olivenolie
hvedemel (fx Blue Star) så dejen er letflydende ca. 600 g

1) Opløs gæren i vandet.
2) Tilsæt salt, olivenolie og hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal have konsistens som en lidt stiv havregrød. Hæver en times tid.
3) Slås ned med en slev og hældes i en bradepande - dejens højde ca. 1,5 cm til 2 cm. Efterhæver en halv times tid.
4) Dryppes med olivenolie (eller pensles forsigtigt). Drysses med groft salt og rosmarin.
5) Bages ved 250ºC i ca. 20-30 minutter.
6) Afkøles på en bagerist. Skæres i firkanter uden at skære helt i bund. Kan fryses.

God til et glas vin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os