Logo

Rosin-æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Æblekagen bliver som marcipan og er dejlig både til kaffe og dessert.

2 æg
3 dl sukker
2 tsk vaniljesukker
3 dl hvedemel
1 1/2 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
1 dl rosiner
2-4 æbler

Drys:
2 spsk sukker
1/2 tsk stødt ingefær

Rør æg, sukker og vaniljesukker sammen i en skål Tilsæt hvedemel blandet med bagepulver og rør det sammen. Rør let afkølet, smeltet smør i til en temmelig kompakt dej. Rør rosiner i dejen og bland det godt sammen. Kom dejen i en smurt tærteform, 28 cm i diameter. Kagen skal serveres i formen. Skræl og udkern æblerne og skær dem i tynde både. Læg bådene oven på dejen. Tryk dem ned i dejen. Bland sukker og ingefær og drys det over æblerne. Bag kagen ved 200ºC i ca 30 minutter.
Server den lun eller kold med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokoskage i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Anne Larsens ÆblebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lagkage med jordbærcreme og marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffedessert med makronerNyd den opkvikkende kaffedessert som en sød afslutning. Let opskrift der laves på kun 20...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os