Logo

Rosinpie fra Vestindien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Færdig smørdej udrullet til en rund form
3 dl rosiner
1 dl punch
3 æg
3 spsk piskefløde
1 spsk hvedmel
flormelis

Tag smørdejen ud og lad det blive tilpas lun, så den kan rulles, ca 30 min.
Bland rosiner og punch og lad rosinerne trække i 15-20 min.
Del æggene. Pisk æggeblomerne, tilsæt fløden og drys melet over.
Rør til det er uden klumper. Læg smørdejen i en pieform, ca 25 cm i diameter, og lad kanten hænge ud over.
Pisk æggehviderne til hårdt skum, eller til skålen kan vendes på hovedet.
Bland rosiner, punch og æggeblommer/fløde godt og vend det hele i
hviderne.
Hæld dejen i pieformen, buk dejkanten ind over og form den
lidt bølget over fyldet.
Bages ved 225°C på nederste rille i ca 30 min.
Lad pien køle til stuetemperatur og sigt flormelis over lige inden
serveringen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?