Logo

Piadina Romagnola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 12 stk

1 dl mælk
10 g gær
1 dl vand
½, spsk natron
½, tsk salt
1 spsk olivenolie
ca. 300 g hvedemel

Lun mælken og rør gæren ud heri.
Tilsæt vand, natron, salt og olie og til sidst melet. Arbejd dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et par timer.
Del dejen i 12 stykker og rul dem ud i ½ cm tykke cirkler. Varm en jernpande op og bag brødene 2-3 min. på hver side.
Spis brødene lune og nybagte med ost og skinke.

Tips: Brødene kan pakkes i et fugtigt viskestykke og senere varmes på stegepanden eller i ovnen. Hvis de varmes i længere tid ved svag varme bliver de sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her