Logo

Roulade med hindbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggehvider
3 æggeblommer
1 1/2 dl sukker
1 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1/2 tsk salt
Fyld: Hindbærmarmelade
 
Gør formen klar ved at folde et stykke bagepapir (ca. 35x45 cm.)
2 cm. ind langs alle kanter.
Sæt clips i de fire hjørner, så kanterne er lodrette.
Pisk æggehviderne meget stive med hånmixer.
Pisk æggeblommerne med sukkeret, og vend det i de stivpiskede æggehvider.
Bland hvedemel og salt, og vend det forsigtigt i æggeblandingen.
Bred dejen ud i formen, og bag den straks ved 225ºC i max. 10 min.
Vend dejen ud på et sukkerdrysset bagepapir.
Træk papirformen af kagen og stryg straks fyldet på.
Rul rouladen sammen.
Pak den ind i bagepapiret, og lad den ligge i sammenføjningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sveske brødAt blande frugt i brødet er en fin gammel tradition. Sveskerne gør at brødet får en mørk...
• Italiensk brød 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valentines Day TærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Turkish delight syllabubEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os