Logo

Rudekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
100-150 g chokolade
200 g sukker
40 g pomeransskal
3 æg
50 g grofthakkede nødder
½ dl appelsinsaft
200 g hvedemel
75 g lyse rosiner
reven skal af 1 appelsin
Glasur:
Flormelis
vand cocktailbær

Tag fedtstoffet ud af køleskabet i god tid, så det ikke er for hårdt.
Rør det sammen med sukker og rør æggene i at ad gangen. Rør appelsinsaft i.
Bland reven appelsinskal, rosiner, pomeransskal og nøddekerner i melet.
Rør det i dejen. Kom dejen i en lille smurt bradepande, 26x18 cm og bag kagen ved 175°C i 45-50 min.
Løsn kagen fra bradepanden, men den endnu er lun.
Kom flormelisglasur på kagen, når den er helt kold.
Skær den i store ruder og pynt med cocktailbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her