Logo

Rugbrød uden surdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7 dl lunken vand
et brev tørgær (6 g )
1 tsk salt
2 spk olie
2 spk sirup
700 g rugmel
400 g hvedemel eller spelt
 
Vand, gær, salt, olie og sirup blandes og rugmel tilsættes.
Hvedemel tilsættes ved behov.
Røres evt. med håndmikser påsat dejkroge.
Hæver lunt og tildækket et par timer.
Røres let igennem og hældes i form.
Efterhæver 30 minutter.
Pensles med vand og prikkes med gaffel.
Bages 1 time ved 175ºC (varmluft ellers lidt højere temperatur).
 
Tips: Denne opskrift er et mix af mange forskellige ideer og specielt
velegnet for folk i udlandet, der ikke kan købe alm. gær eller kærnemælk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærtærteDenne tærte med blåbær er let at lave og smager fantastisk. Server tærten som lidt lækker...
• Makronsnitter, Ritas En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burgerboller GlutenfriSelvom man er allergisk overfor gluten behøver man ikke blive snydt for en lækker burger....
• Appelsintrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os