Logo

Rugbrødslagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lagkager

5 æg
200 g sukker
3 spsk kartoffelmel
125 g revet rugbrød
2 tsk bagepulver
1 spsk kakao

Fyld og pynt:
2 1/2 dl piskefløde
hakkede nødder, chokoladestykker,
jordbær, mandarinstykker el.l.

Æggeblommerne piskes med sukkeret. Kartoffelmel, revet rugbrød og bagepulver piskes i og til sidst vendes stiftpiskede æggehvider i. Dejen fordeles i 2 lagkageforme og bages i ca. 30 minutter ved 190ºC. De kolde bunde lægges sammen med halvdelen af flødeskummet iblandet nødder, chokolade eller frugtstykker og pyntes med resten af fløden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MidsommertærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage a la BjarneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Norske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os