Logo

Rugbrødskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrødskager

8–10 stk.:

Bunden:
200 g revet rugbrød uden kerner
150 g sukker

5 æg
100 g hakkede mandler
1 spsk maizenamel
1 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
2 spsk kakao.

Fyld:
4-5 spsk. abrikos eller solbærsyltetøj
2-3 dl fløde pisket til skum

Bunden: Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftigt.
Æggehviderne piskes stive og rugbrødet rives.
Revet rugbrød, mandler, maizena, hvedemel, bagepulver og kakao blandes og vendes i æggeblommerne, og de piskede æggehvider vendes i.
Hæld massen i smurte forme, evt. drysset med hvedemel, og bag dem i 30-40 min. ved 200°C.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem stå i 10 min., inden de vendes ud af formene. Lad dem køle af på en rist.
Skær kagerne igennem på langs.

Læg lagene sammen med syltetøj og flødeskum.

Hæld kakaoen i en sigte og ryst den over kagen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her