Logo

Rugklapper 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
5 dl lunken vand
2 spsk raps- eller jomfruolie
2 tsk groft salt
1-2 tsk honning
2 dl hvedeklid
350 g hvedemel
350-400 g fulkornshvedemel
 
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt olie, salt, honning og klid.
Rør de to slags hvedemel i lidt efter lidt og ælt dejen godt med hænderne til
sidst.
Del dejen i 10-12 stykker og form dem til aflange boller, læg den i en
lille bradepande eller andet på bagepapir, med ca. 1 cm. afstand og lad
dem hæve til de er vokset sammen (ca. 2 timer).
Pensl overfladen med vand og drys med lidt hvedeklid.
Bag dem i forvarmet ovn på 220ºC i ca. 15-20 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød anno 1860Godt gammeldags rugbrød. Bag dit eget historiske rugbrød helt fra bunden. Du vil nyde...
• Galopkringle - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skildpaddelagkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribsskum med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os