Logo

Rundstykker 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
3,5 dl lunken vand
2-3 tsk salt
20 g sukker
1 spk olie
250 Durummel (100% durummel)
Ca. 300g hvedemel
birkes

1. Gæren udrøres med det lunkne vand.
2. Salt, durummel, olie - også så meget hvedemel som dejen kan tage tilsættes.
3. Dejen æltes grundigt til den er blank. Hæver lunt og tildækket ca. ½ time
4. Formes til boller og sættes på en smurt bageplade.
5. Efterhæver tildækket til dobbelt størelse ca. 40 min.
6. Bollerne gives et krydssnit og pensles med sammenpisket æg, når snittet har åbnet sig. Drysses med birkes.
7. Bages i 15-17 min. ved 220° eller i varmluft 200°

Hviler 5. min inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her