Logo

Rundstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
16 stk

50 g smør/margarine
2 1/2 dl mælk
30 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
ca. 8 dl (500 g) hvedemel
Desuden:
1 æggehvide
evt. birkes

Smelt smørret i en kasserolle. Hæld mælken i og opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt salt, sukker og hvedemel og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve 1 time.
Ælt atter dejen og del den i 16 stykker, der formes til boller og sættes på en smurt plade.
Lad boller efterhæve ca. 20 minutter, hvorefter de pensles med æggehvide og evt. drysses med birkes.
Bag rundstykkerne i en varm ovn ved 220ºC i ca. 15 minutter.
Rundstykkerne er fryseegnede. Pak dem i plastposer når de er kolde.
De tøs op i ovnen ved 170ºC i ca. 10 minutter.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Biscotti med kanelBiscotti er en slags små kiks eller småkager lavet med mandler. Kagerne kendes også under...
• M & MsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinfromage som bedstemor lavede den - den SKAL du prøveGammeldags appelsinfromage som bedstemor lavede den - lækker og luftig. En let og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os