Logo

Russerbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 stk
5 dl mælk
50 g gær
1 ½ spsk salt
800-900 g hvedemel

Gæren røres ud i lidt mælk.
Resten af mælken lunes og hældes sammen med gær og salt.
Melet tilsættes gradvis, indtil dejen er tilpas.
Dejen dækkes godt og hviler ca. 20 minutter.
Nu deles dejen i to portioner, der hver især formes til et rundt brød.
Brødene stilles på pladen, dækkes godt og hæver 1 times tid.
De pensles med lidt mælk, drysses med hvedemel og ridses rundt med en skarp kniv.
Brødene bages ved 225°C i ca 25 minutter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?