Logo

Russisk pandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g margarine
2 dl mælk
50 g hvedemel
2 æggeblommer
1/4 tsk salt
2 æggehvider
20 g fedtstof
syltetøj, flormelis

Bring margarine og mælk i kog. Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper. Afkøl dejen. Rør én æggeblomme i ad gangen. Rør et par minutter, så dejen bliver blank og glat. Rør saltet i. Pisk hviderne til stift skum og vend dem i dejen. Bag to tykke pandekager på en lille pande. Læg låg på under bagningen og brug låget, når pandekagerne skal vendes, Kom syltetøj mellem de to pandekager og drys flormelis over. Server pandekagen varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingers rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Upside down cake fra USAEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelhorn - Mokkahorn - MarcipanhornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os