Logo

Russisk pandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g margarine
2 dl mælk
50 g hvedemel
2 æggeblommer
¼ tsk salt
2 æggehvider
20 g fedtstof
syltetøj, flormelis

Bring margarine og mælk i kog. Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper. Afkøl dejen. Rør én æggeblomme i ad gangen. Rør et par minutter, så dejen bliver blank og glat. Rør saltet i. Pisk hviderne til stift skum og vend dem i dejen. Bag to tykke pandekager på en lille pande. Læg låg på under bagningen og brug låget, når pandekagerne skal vendes, Kom syltetøj mellem de to pandekager og drys flormelis over. Server pandekagen varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skånsk rugbrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Halvmåner med sveskemosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stenalderbrød med frugtDer var hverken brød eller kager i stenalderen, men vi kan godt bage med...
• SkinkemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!