Logo

Russisk honningkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skærekage

250 g hvedemel
100 g sukker
150 g honning
1 æg
½ tsk bagepulver
50 g mandler
½ tsk stødt kanel
½ tsk stødte nelliker

Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, tilsæt krydderier og honning. Honingen må gerne lunes flydende, hvis den er for fast.
Bland hvedemel og bagepulver i dejen. Rør godt.
Fordel dejen over godt halvdelen af en smurt bageplade, glat overfladen med våde hænder og drys rigeligt med grofthakkede mandler over.
Bag kagen ved jævn varme 175°C i 15 - 20 min.
Skær den i stykker, når den er kold.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?