Logo

Russiske pandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
30 g margarine
2 dl sødmælk
50 g hvedemel
2 stk æggeblommer
¼ ts salt
2 stk æggehvider
20 g fedtstof til stegning
syltetøj og flormelis
 
Bring margarine og mælk i kog.
Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper.
Afkøl dejen.
Rør en æggeblomme i ad gangen, rør et par minutter, så dejen bliver blank og glat.
Rør saltet i.
Pisk hviderne til stift skum og vend den i dejen.
Bag to tykke pandekager på en lille pande.
Læg låg på under bagning og brug låget når pandekagen skal vendes.
Bagetid for hver pandekage, ca 15 minutter.
Læg syltetøj mellem de 2 pandekager og drys flormelis over.
Pandekagerne skal serveres varme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?