Logo

Russiske pandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g margarine
2 dl sødmælk
50 g hvedemel
2 stk æggeblommer
1/4 ts salt
2 stk æggehvider
20 g fedtstof til stegning
syltetøj og flormelis
 
Bring margarine og mælk i kog.
Kom melet i og rør kraftigt rundt, til dejen slipper.
Afkøl dejen.
Rør en æggeblomme i ad gangen, rør et par minutter, så dejen bliver blank og glat.
Rør saltet i.
Pisk hviderne til stift skum og vend den i dejen.
Bag to tykke pandekager på en lille pande.
Læg låg på under bagning og brug låget når pandekagen skal vendes.
Bagetid for hver pandekage, ca 15 minutter.
Læg syltetøj mellem de 2 pandekager og drys flormelis over.
Pandekagerne skal serveres varme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller med sveskemosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med mørk chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrijsenborgkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dampede bananer med bananlikørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os