Logo

Rytterkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
6 dl sukker
150 g smør eller margarine
3 dl hvedemel
1 dl kakao
2 tsk vaniljesukker
salt
 
2 dl sukker
1 dl sirup
1 1/2 dl fløde
75 g smør
200 g kokos
 
Til en bradepande: pisk 4 hele æg med 6 dl sukker.
Tilsæt 150 g blødt smør eller margarine, rør derefter 3 dl hvedemel blandet med 1 dl
kakao, 2 tsk vaniljsukker og 2 knsp salt i.
Kom bagepapir i bradepanden og smør kagedejen i.
Lad kagen bage i 15-20 min ved 200°C.
Mens kagen bager blandes 2 dl sukker, 1 dl sirup, 1,5 dl fløde og 75 g smør i en gryde.
Lad det lad blive varmt i gryden til det bliver lidt tykt, tag gryden fra varmen og rør  200 g kokos i.
Smør det oven på den færdige kage og bag 10 minutter til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med durumhvedeFocaccia kan laves på mange måder og med forskelligt fyld. I denne nemme opskrift laves...
• Rugbrødslagkage fra DjurslandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gode amerikanske pandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskenis med hindbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os