Logo

Sødt rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrød

5 dl rugmel
5 dl mørk farin
4 æg
1 dl solsikkekerner
½ dl sesamfrø
5 store revne gulerødder
1 tsk natron
1 tsk kanel

Det hele røres godt sammen, og bages ved 180ºC i ca. 1 time. (Ikke ved varmluft).

Kan serveres lun, men bestemt også egnet som et koldt mellemmåltid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her